Alergie pokarmowe i nietolerancja. Jak ustalić, co uczula - e-poradnik

W magazynie
Format
2,50 zł
Liczba stron
20
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Poradnik Zdrowie
Format wydania
PDF
Opis
Alergia pokarmowa może być spowodowana każdym jednym pożywieniem, choć istnieje kilkanaście produktów spożywczych, które najczęściej przyczyniają się do powstawania uczulenia pokarmowego. Należą do nich m.in. mleko, jajka, orzeszki ziemne, zboża zawierające gluten, ryby i skorupiaki. Z alergii na niektóre składniki pożywienia się wyrasta, inne uczulają przez całe życie. Jakie są rodzaje alergii pokarmowych, jakie dają one objawy i kiedy alergię należy leczyć?
Więcej informacji
Wydawnictwo Poradnik Zdrowie
Format wydania PDF
Język wydania polski
Liczba stron 20
Opinie klientów

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.
Alergie pokarmowe i nietolerancja. Jak ustalić, co uczula - e-poradnik