Bezpieczne przechowywanie żywności - e-poradnik

W magazynie
Format
3,00 zł
Liczba stron
18
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Poradnik Zdrowie
Format wydania
PDF
Opis
Owoce, warzywa, pieczywo, nabiał i mięso – to właśnie świeże produkty o krótkim terminie ważności najczęściej są źródłem zatruć. Zbyt niska lub zbyt wysoka temperatura, dostęp powietrza, wilgoć lub przeciwnie – ich brak mogą sprawić, że produkty żywnościowe zepsują się szybciej. W poradniku przeczytasz o tym: w co i w jaki sposób pakować żywność jak długo i gdzie można przechowywać poszczególne produkty co robić, żeby przed
Więcej informacji
Wydawnictwo Poradnik Zdrowie
Format wydania PDF
Język wydania polski
Liczba stron 18
Opinie klientów

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.
Bezpieczne przechowywanie żywności - e-poradnik