Chrupiące pieczywo własnej produkcji - e-poradnik
W magazynie
Liczba stron
14
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Beszamel
Format wydania
PDF
Opis
Dziś trudno jest kupić smaczne i zdrowe pieczywo. Większość chlebów czy bułek produkuje się nowoczesnymi metodami – szybko, z gotowych mieszanek piekarniczych zawierających najróżniejsze polepszacze i konserwanty, z pominięciem ważnych etapów przygotowania ciasta i bez naturalnych zakwasów. Z poradnika dowiesz się: Dlaczego domowe pieczywo jest lepsze? Jak zrobić dobry zakwas? Jak przygotować różne rodzaje pieczywa?
Wydawnictwo | Beszamel |
---|---|
Format wydania | |
Język wydania | polski |
Liczba stron | 14 |
Opinie klientów
Chrupiące pieczywo własnej produkcji - e-poradnik
© 2023 Grupa ZPR Media, hosting: Supermedia
Created by Velocity (vlct.com)