Jak grillować warzywa - e-poradnik

W magazynie
Format
1,50 zł
Liczba stron
9
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Beszamel
Format wydania
PDF
Opis
Te z grilla są wyjątkowo smakowite. Zgrillowane kukurydza, bakłażan, cukinia, papryka czy ziemniaki mogą być pełnowartościowym posiłkiem lub stanowić dodatek do jakiejś potrawy. Na ruszt można wrzucić bataty, które, gdy się przyrumienią, dodadzą piknikowym daniom słodkości i koloru. Warzywa piecze się same lub w folii, można je faszerować, są świetnym składnikiem szaszłyków. Zyskują na smaku po zamarynowaniu w ziołach, sosie sojowym, oleju rzepakowym, sosie BBQ czy sosie pomidorowym z odrobiną c
Więcej informacji
Wydawnictwo Beszamel
Format wydania PDF
Język wydania polski
Liczba stron 9
Opinie klientów

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.
Jak grillować warzywa - e-poradnik