Koreańska kuchnia wegańska
W magazynie
Liczba stron
340
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Purana
Rok wydania
2023
Opis
„Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi”.
JULIA TURSHEN, autorka bestsellera „The New York Times” Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table
„Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lektura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez”.
JEANINE DONOFRIO, autorka książki kucharskiej Love and Lemons
Autor | Molinaro Joanne Lee |
---|---|
Wydawnictwo | Purana |
Rok wydania | 2023 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 340 |
Numer ISBN | 9788366200586 |
Kod paskowy (EAN) | 9788366200586 |
Wydanie | 1 |
Podtytuł | Przepisy i pomysły z kuchni mojej mamy |
Tłumaczenie | Światły Krzysztof |
Opinie klientów