Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa część 2

W magazynie
70,90 zł
Wysyłka w 24 h
Dostawa i płatność »

Darmowa dostawa od 250 zł.

Wysyłamy w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Do czasu oczekiwania na paczkę należy doliczyć czas dostawy przez przewoźnika, który w większości przypadków wynosi 1 dzień roboczy.

Dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.

Dostępne formy płatności: przedpłata online (Przelewy24, Blik)

 

Dostawa

Płatność online

do 250 zł

od 250 zł


Paczkomat InPost

Przelewy24, Blik

13,99 zł

0 zł


Kurier DPD

Przelewy24, Blik

14,99 zł

0 zł


Liczba stron
304
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2020
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania oraz sporządzania dokumentacji. Podręcznik Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie z zakresu kwalifikacji HGT.03 to nieoceniona pomoc podczas nauki zawodu, opracowana pod kątem wszystkich efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa. Publikacja jest ciekawa, uczy twórczo myśleć, umożliwia poznanie specyfiki branży hotelarskiej oraz ułatwia zrozumienie jej istoty. Każdy może znaleźć w niej coś, co go zainteresuje, zainspiruje i pomoże w nauce zawodu. Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.

Więcej informacji
Autor Witold Drogoń
Wydawnictwo WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania 2020
Język wydania polski
Oprawa Miękka
Liczba stron 304
Wymiary produktu [mm] 17.0x24.0cm
Numer ISBN 978-83-02-18306-5
Kod paskowy (EAN) 9788302183065
Wydanie 2
Podtytuł Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
Opinie klientów

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa część 2 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Kwalifikacja hgt. 03. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa część 2

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.