Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja t. 15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

W magazynie
65,80 zł
Wysyłka w 24 h
Dostawa i płatność »

Darmowa dostawa od 250 zł.

Wysyłamy w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Do czasu oczekiwania na paczkę należy doliczyć czas dostawy przez przewoźnika, który w większości przypadków wynosi 1 dzień roboczy.

Dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.

Dostępne formy płatności: przedpłata online (Przelewy24, Blik)

 

Dostawa

Płatność online

do 250 zł

od 250 zł


Paczkomat InPost

Przelewy24, Blik

13,99 zł

0 zł


Kurier DPD

Przelewy24, Blik

14,99 zł

0 zł


Liczba stron
408
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2019
Opis

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.

Więcej informacji
Autor Renata Szajna
Wydawnictwo WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania 2019
Język wydania polski
Oprawa Miękka
Liczba stron 408
Wymiary produktu [mm] 20.5x28.5cm
Numer ISBN 9788302150418
Kod paskowy (EAN) 9788302150418
Wydanie 5
Podtytuł Szkoła ponadgimnazjalna
Opinie klientów

Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja t. 15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja t. 15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.