Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe

Brak w magazynie
Liczba stron
304
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2019
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Więcej informacji
Autor Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania 2019
Język wydania polski
Oprawa Miękka
Liczba stron 304
Wymiary produktu [mm] 17.0x24.0cm
Numer ISBN 978-83-02-13632-0
Kod paskowy (EAN) 9788302136320
Wydanie 5
Podtytuł Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu WSIP S.A., ul. ALEJE JEROZOLIMSKIE 96, 00-807 WARSZAWA, PL
Opinie klientów

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.