Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe
Brak w magazynie
Liczba stron
304
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2019
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Autor | Bożena Granecka-Wrzosek |
---|---|
Wydawnictwo | WSIP PODRĘCZNIKI |
Rok wydania | 2019 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 304 |
Wymiary produktu [mm] | 17.0x24.0cm |
Numer ISBN | 978-83-02-13632-0 |
Kod paskowy (EAN) | 9788302136320 |
Wydanie | 5 |
Podtytuł | Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3 |
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu | WSIP S.A., ul. ALEJE JEROZOLIMSKIE 96, 00-807 WARSZAWA, PL |
Opinie klientów