Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.
W magazynie
Wysyłka w 24 h
Dostawa i płatność »
Darmowa dostawa od 250 zł.
Wysyłamy w ciągu 24 godzin w dni robocze.
Do czasu oczekiwania na paczkę należy doliczyć czas dostawy przez przewoźnika, który w większości przypadków wynosi 1 dzień roboczy.
Dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Dostępne formy płatności: przedpłata online (Przelewy24, Blik)
Dostawa
Płatność online
do 250 zł
od 250 zł
Paczkomat InPost
Przelewy24, Blik
13,99 zł
0 zł
Kurier DPD
Przelewy24, Blik
14,99 zł
0 zł
Liczba stron
248
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2020
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
Autor | Bożena Granecka-Wrzosek |
---|---|
Wydawnictwo | WSIP PODRĘCZNIKI |
Rok wydania | 2020 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 248 |
Wymiary produktu [mm] | 17.0x24.0cm |
Numer ISBN | 9788302136344 |
Kod paskowy (EAN) | 9788302136344 |
Wydanie | 5 |
Podtytuł | Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2 |
Opinie klientów