Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.

Brak w magazynie
Liczba stron
248
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2020
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

Więcej informacji
Autor Bożena Granecka-Wrzosek
Wydawnictwo WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania 2020
Język wydania polski
Oprawa Miękka
Liczba stron 248
Wymiary produktu [mm] 17.0x24.0cm
Numer ISBN 9788302136344
Kod paskowy (EAN) 9788302136344
Wydanie 5
Podtytuł Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu WSIP S.A., ul. ALEJE JEROZOLIMSKIE 96, 00-807 WARSZAWA, PL
Opinie klientów

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.