Zbiór zadań obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
W magazynie
Wysyłka w 24 h
Dostawa i płatność »
Darmowa dostawa od 250 zł.
Wysyłamy w ciągu 24 godzin w dni robocze.
Do czasu oczekiwania na paczkę należy doliczyć czas dostawy przez przewoźnika, który w większości przypadków wynosi 1 dzień roboczy.
Dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Dostępne formy płatności: przedpłata online (Przelewy24, Blik)
Dostawa
Płatność online
do 250 zł
od 250 zł
Paczkomat InPost
Przelewy24, Blik
13,99 zł
0 zł
Kurier DPD
Przelewy24, Blik
14,99 zł
0 zł
Liczba stron
264
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WSIP PODRĘCZNIKI
Rok wydania
2021
Opis
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Dzięki wykonaniu wielu różnorodnych zadań kandydat do zawodu technik hotelarstwa lepiej zrozumie materiał, utrwali wiadomości i nauczy się stosowania wiedzy teoretycznej w praktyce.
To pakiet ćwiczeń i zadań pomocnych podczas realizacji zajęć, opracowany pod kątem efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa. Atrakcyjna i nowatorska publikacja, która pomoże nauczycielom w prowadzeniu zajęć edukacyjnych metodami motywującymi uczniów do aktywności. Zainspiruje uczniów do poszukiwań i twórczych rozwiązań oraz samodzielności.
Odpowiedzi do zadań są dostępne w Klubie Nauczyciela.
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Dzięki wykonaniu wielu różnorodnych zadań kandydat do zawodu technik hotelarstwa lepiej zrozumie materiał, utrwali wiadomości i nauczy się stosowania wiedzy teoretycznej w praktyce.
To pakiet ćwiczeń i zadań pomocnych podczas realizacji zajęć, opracowany pod kątem efektów kształcenia i kryteriów weryfikacji opisanych w nowej podstawie programowej dla zawodu technik hotelarstwa. Atrakcyjna i nowatorska publikacja, która pomoże nauczycielom w prowadzeniu zajęć edukacyjnych metodami motywującymi uczniów do aktywności. Zainspiruje uczniów do poszukiwań i twórczych rozwiązań oraz samodzielności.
Odpowiedzi do zadań są dostępne w Klubie Nauczyciela.
Autor | Witold Drogoń |
---|---|
Wydawnictwo | WSIP PODRĘCZNIKI |
Rok wydania | 2021 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 264 |
Wymiary produktu [mm] | 17.0x24.5cm |
Numer ISBN | 9788302183096 |
Kod paskowy (EAN) | 9788302183096 |
Wydanie | 2 |
Podtytuł | Technik hotelarstwa Pracownik obsługi hotelowej. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe |
Opinie klientów