Ogólna technologia żywności
Brak w magazynie
Wysyłka w 24 h
Dostawa i płatność »
Darmowa dostawa od 250 zł.
Wysyłamy w ciągu 24 godzin w dni robocze.
Do czasu oczekiwania na paczkę należy doliczyć czas dostawy przez przewoźnika, który w większości przypadków wynosi 1 dzień roboczy.
Dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.
Dostępne formy płatności: przedpłata online (Przelewy24, Blik)
Dostawa
Płatność online
do 250 zł
od 250 zł
Paczkomat InPost
Przelewy24, Blik
12,99 zł
0 zł
Kurier DPD
Przelewy24, Blik
13,99 zł
0 zł
Liczba stron
588
Język wydania
polski
Wydawnictwo
WNT
Rok wydania
2004
Opis
Książka zawiera :
- charakterystykę głównych źródeł żywności
- surowców przemysłu spożywczego
- produktów spożywczych i ich jakości
- operacje mechaniczne i termiczne
- operacje typu dyfuzyjnego
- procesy i operacje fizykochemiczne
- procesy chemiczne
- procesy biotechnologiczne
- chłodzenie i zamrażanie
- ogrzewanie
- odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych
- zakwaszanie
- funkcjonalne dodatki do produktów
- mycie i dezynfekcja urządzeń
- pakowanie, przechowywanie, transport żywności
- gospodarowanie energią i wodą
- ochrona środowiska
Autor | Pijanowski Eugeniusz, Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna |
---|---|
Wydawnictwo | WNT |
Rok wydania | 2004 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 588 |
Wymiary produktu [mm] | 16.5x23.6cm |
Numer ISBN | 9788320436105 |
Kod paskowy (EAN) | 9788320436105 |
Wydanie | 8 |
Opinie klientów