-
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności59,00 zł Special Price 43,68 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 46,02 zł
-
Badanie towarów spożywczych79,00 zł Special Price 32,07 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 61,62 zł
-
Enzymy w technologii spożywczej99,00 zł Special Price 46,33 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł
-
Chemia żywności Tom 2109,00 zł Special Price 81,06 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 85,02 zł
-
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności89,00 zł Special Price 69,52 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,29 zł
-
Automatyzacja przemysłu spożywczego99,00 zł Special Price 65,43 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł
-
Żywienie człowieka Słownik terminologiczny59,00 zł Special Price 43,68 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 45,01 zł
-
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami65,20 zł Special Price 59,32 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 56,94 zł
-
Biotechnologia żywności99,00 zł Special Price 73,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł
-
Chemia żywności Tom 1109,00 zł Special Price 81,06 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 85,02 zł
-
Bezpieczeństwo i jakość żywności89,00 zł Special Price 65,89 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,42 zł
-
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego99,00 zł Special Price 73,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,22 zł
-
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym89,00 zł Special Price 65,80 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
-
Mięso i przetwory drobiowe89,00 zł Special Price 65,89 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,42 zł
-
Na marneBrak w magazynie
-
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanieBrak w magazynie
-
Inżynieria biochemicznaBrak w magazynie
-
Źródła konkurencyjności polskiego sektora cukrowniczegoBrak w magazynie
-
Chemia żywności Składniki żywności Tom 1Brak w magazynie
-
Ogólna technologia żywnościBrak w magazynie
-
Marketing produktów żywnościowychBrak w magazynie
-
Zarządzanie jakością żywnościBrak w magazynie
-
Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka Tom 2Brak w magazynie
-
Chemia żywności Tom 2Brak w magazynie
-
Chemia żywności Tom 3Brak w magazynie
-
Mikrobiologia techniczna Tom 2Brak w magazynie
-
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczegoBrak w magazynie
-
Wielkie oszustwo na talerzuBrak w magazynie