Technologia żywności: książki dla studentów i specjalistów

(68)

Sortuj:
  1. Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 67,90 zł
  2. Odroczony rozrost
    Odroczony rozrost
    89,00 zł Special Price 66,70 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 69,51 zł
  3. Automatyzacja przemysłu spożywczego
    Automatyzacja przemysłu spożywczego
    99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
  4. Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
    Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
    89,00 zł Special Price 65,80 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
  5. Mięso i przetwory drobiowe
    Mięso i przetwory drobiowe
    89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,70 zł
  6. Technologia przetwórstwa mięsa
    Technologia przetwórstwa mięsa
    89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 67,90 zł
  7. Bezpieczeństwo i jakość żywności
    Bezpieczeństwo i jakość żywności
    89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,70 zł
  8. Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
    Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
    99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
  9. Biotechnologia żywności
    Biotechnologia żywności
    99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
  10. Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
    Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
    59,00 zł Special Price 45,01 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
  11. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
    Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
    59,00 zł Special Price 43,94 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 46,09 zł
  12. Badanie towarów spożywczych
    Badanie towarów spożywczych
    79,00 zł Special Price 58,84 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,20 zł
  13. Enzymy w technologii spożywczej
    Enzymy w technologii spożywczej
    99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
  14. Chemia żywności Tom 2
    Chemia żywności Tom 2
    109,00 zł Special Price 80,05 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 81,68 zł
  15. Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka
    Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka
    31,00 zł Special Price 24,64 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 31,00 zł
  16. Emulgatory
    Emulgatory
    39,00 zł Special Price 30,46 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 39,00 zł
Strona
na stronę