Technologia żywności: książki dla studentów i specjalistów

(70)

Sortuj:
  1. Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
    Żywienie człowieka Słownik terminologiczny
    64,00 zł Special Price 62,39 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 63,83 zł
  2. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
    Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
    64,00 zł Special Price 62,39 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 63,83 zł
  3. Badanie towarów spożywczych
    Badanie towarów spożywczych
    84,00 zł Special Price 78,75 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,09 zł
  4. Odroczony rozrost
    Odroczony rozrost
    94,00 zł Special Price 88,12 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 86,26 zł
  5. Automatyzacja przemysłu spożywczego
    Automatyzacja przemysłu spożywczego
    104,00 zł Special Price 97,51 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 95,44 zł
  6. Chemia żywności Tom 2
    Chemia żywności Tom 2
    114,00 zł Special Price 108,59 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 111,15 zł
  7. Biotechnologia żywności
    Biotechnologia żywności
    104,00 zł Special Price 99,07 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 101,41 zł
  8. Chemia żywności Tom 1
    Chemia żywności Tom 1
    114,00 zł Special Price 108,59 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 111,15 zł
  9. Podstawy biotechnologii przemysłowej
    Podstawy biotechnologii przemysłowej
    104,00 zł Special Price 99,07 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 101,41 zł
  10. Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    94,00 zł Special Price 89,53 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,65 zł
  11. Bezpieczeństwo i jakość żywności
    Bezpieczeństwo i jakość żywności
    94,00 zł Special Price 89,53 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,65 zł
  12. Mięso i przetwory drobiowe
    Mięso i przetwory drobiowe
    94,00 zł Special Price 89,53 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,65 zł
Strona
na stronę