Technologia żywności: książki dla studentów i specjalistów

(133)

Sortuj:
  1. Badanie towarów spożywczych
    Badanie towarów spożywczych
    79,00 zł Special Price 72,08 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 79,00 zł
  2. Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności
    89,00 zł Special Price 81,22 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
  3. Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
    Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym
    89,00 zł Special Price 77,60 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
  4. Na marne
    Na marne
    39,90 zł Special Price 27,93 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 39,90 zł
  5. Emulgatory
    Emulgatory
    39,00 zł Special Price 35,58 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 39,00 zł
  6. Automatyzacja przemysłu spożywczego
    Automatyzacja przemysłu spożywczego
    99,00 zł Special Price 90,34 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
  7. Chemia żywności Tom 2
    Chemia żywności Tom 2
    109,00 zł Special Price 93,10 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,46 zł
  8. Chemia żywności Tom 1
    Chemia żywności Tom 1
    109,00 zł Special Price 93,10 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,46 zł
  9. Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
    Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
    99,00 zł Special Price 90,34 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 99,00 zł
  10. Odroczony rozrost
    Odroczony rozrost
    89,00 zł Special Price 81,20 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
  11. Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
    Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności
    59,00 zł Special Price 53,84 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
na stronę