- Żywienie człowieka Słownik terminologiczny64,00 zł Special Price 62,39 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 63,83 zł
- Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności64,00 zł Special Price 62,39 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 63,83 zł
- Badanie towarów spożywczych84,00 zł Special Price 78,75 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 77,09 zł
- Automatyzacja przemysłu spożywczego104,00 zł Special Price 97,51 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 95,44 zł
- Chemia żywności Tom 2114,00 zł Special Price 108,59 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 111,15 zł
- Biotechnologia żywności104,00 zł Special Price 99,07 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 101,41 zł
- Chemia żywności Tom 1114,00 zł Special Price 108,59 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 111,15 zł
- Podstawy biotechnologii przemysłowej104,00 zł Special Price 99,07 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 101,41 zł
- Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności94,00 zł Special Price 89,53 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,65 zł
- Bezpieczeństwo i jakość żywności94,00 zł Special Price 89,53 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,65 zł
- Mięso i przetwory drobiowe94,00 zł Special Price 89,53 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 91,65 zł
- Biotechnologia żywnościBrak w magazynie
- Mikrobiologia techniczna Tom 2Brak w magazynie
- Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczegoBrak w magazynie
- Technologia przetwórstwa mięsaBrak w magazynie
- Chemia żywnościBrak w magazynie
- Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczegoBrak w magazynie
- Inżynieria biochemicznaBrak w magazynie
- Technologia przetwórstwa mięsaBrak w magazynie
- Wybrane aspekty zdrowego odżywianiaBrak w magazynie
- Produkty nowej generacjiBrak w magazynie
- Podstawy żywienia człowieka z zadaniamiBrak w magazynie
- Polskie mięsoBrak w magazynie
- Chemia żywności Składniki żywności Tom 1Brak w magazynie
- Ogólna technologia żywnościBrak w magazynie
- Marketing produktów żywnościowychBrak w magazynie
- Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka Tom 2Brak w magazynie
- Chemia żywności Tom 2Brak w magazynie
- Chemia żywności Tom 3Brak w magazynie