-
Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 67,90 zł
-
Automatyzacja przemysłu spożywczego99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
-
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym89,00 zł Special Price 65,80 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 89,00 zł
-
Mięso i przetwory drobiowe89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,70 zł
-
Technologia przetwórstwa mięsa89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 67,90 zł
-
Bezpieczeństwo i jakość żywności89,00 zł Special Price 66,29 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 66,70 zł
-
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
-
Biotechnologia żywności99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
-
Żywienie człowieka Słownik terminologiczny59,00 zł Special Price 45,01 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,00 zł
-
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności59,00 zł Special Price 43,94 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 46,09 zł
-
Badanie towarów spożywczych79,00 zł Special Price 58,84 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 59,20 zł
-
Enzymy w technologii spożywczej99,00 zł Special Price 73,56 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 74,19 zł
-
Chemia żywności Tom 2109,00 zł Special Price 80,05 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 81,68 zł
-
Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka31,00 zł Special Price 24,64 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 31,00 zł
-
Mikrobiologia techniczna Tom 2Brak w magazynie
-
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczegoBrak w magazynie
-
Technologia przetwórstwa mięsaBrak w magazynie
-
Chemia żywnościBrak w magazynie
-
Źródła konkurencyjności polskiego sektora cukrowniczegoBrak w magazynie
-
Mięso i przetwory drobioweBrak w magazynie
-
Biotechnologia żywnościBrak w magazynie
-
Chemia żywności Tom 2Brak w magazynie
-
Chemia żywności Tom 1Brak w magazynie
-
Chemia żywności Tom 3Brak w magazynie
-
Postmodern WinemakingBrak w magazynie
-
Technika chłodnicza dla praktyków Przechowalnictwo żywnościBrak w magazynie
-
Polskie mięsoBrak w magazynie
-
Produkty nowej generacjiBrak w magazynie
-
Podstawy żywienia człowieka z zadaniamiBrak w magazynie