Kuchnia afrodyzjaków
Produkt dostępny
To zbiór starannie dobranych przepisów na dania, które kuszą połączeniem smaków, urzekają harmonią aromatów, zaskakują teksturą i… prostotą. Dania, które wręcz kipią afrodyzjakami, wyrażają zainteresowanie i stymulują pożądanie
Liczba stron
224
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Wydawnictwo HARDE
Rok wydania
2019
Format wydania
książka
Gatunek
Poradnik
Opis
Do afrodyzjaków zalicza się zarówno środki, które mają zwiększyć możliwości seksualne mężczyzny, jak i substancje, które mają wprowadzić wybranka lub wybrankę w stan zakochania. Wybrane produkty mogą działać na ludzi w różny sposób: poprzez zawartość pewnych substancji, wysoką kaloryczność, zapach, smak, konsystencję czy kształt.
Autor | Anna Szubińska |
---|---|
Wydawnictwo | Wydawnictwo HARDE |
Gatunek | Poradnik |
Rok wydania | 2019 |
Data premiery | 13-11-2019 |
Format wydania | książka |
Język wydania | polski |
Oprawa | broszurowa ze skrzydełkami |
Liczba stron | 224 |
Numer ISBN | 978-83-66252-85-1 |
Kod paskowy (EAN) | 9788366252851 |
azymut_synchronize | Tak |
Opinie klientów