Dieta antyhistaminowa
W magazynie
Liczba stron
128
Język wydania
polski
Wydawnictwo
PZWL
Rok wydania
2024
Opis
Histamina wytwarzana w naturalnych procesach w organizmie człowieka jest – w odpowiednich ilościach – niezbędna do życia. Jednak u alergików i osób z nietolerancją histamina zawarta w lekach i pokarmach może powodować znaczne dolegliwości, m.in.: bóle głowy, wysypkę, swędzenie skóry, bóle brzucha, biegunkę, wodnisty katar, kaszel, zaburzenia rytmu serca.
W poradniku podano wiele praktycznych rad, które pomogą wrażliwym na działanie histaminy osobom uzyskać wyraźną poprawę stanu zdrowia, a nawet całkowicie pozbyć się uciążliwych objawów.
Liczne przepisy na dania główne, zupy, sałatki, desery oraz na ciasteczka, ciasta i torty z pewnością ułatwią zachowanie właściwej diety.
Autor | Steigenberger Heide |
---|---|
Wydawnictwo | PZWL |
Rok wydania | 2024 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 128 |
Numer ISBN | 9788320041767 |
Kod paskowy (EAN) | 9788320041767 |
Wydanie | 1 |
Tłumaczenie | Kaczorowska Maria |
cena_hurt_platon | 42.14 |
cena_hurt_brutto_platon | 44.25 |
rabat_platon | 25 |
Opinie klientów