Sztuka usługiwania
W magazynie
Liczba stron
232
Język wydania
polski
Wydawnictwo
CeDeWu
Rok wydania
2023
Opis
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.
Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo” oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
• Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego – cechy, postawy, umiejętności
• Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
• Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
• Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
• Typologie klientów i zasady ich obsługi
• Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
• Wskazówki dla menedżerów sali
•Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
• Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej
Autor | Janasik Aldona, Zarczuk Dorota |
---|---|
Wiek | 15-99 lat |
Wydawnictwo | CeDeWu |
Rok wydania | 2023 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 232 |
Numer ISBN | 9788381027052 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381027052 |
Wydanie | 4 |
Podtytuł | Jak zostać dobrym kelnerem |
Opinie klientów