Vege słodkie na co dzień i na święta
W magazynie
Liczba stron
272
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Pascal
Rok wydania
2019
Opis
Wegańskie wypieki – to proste!
Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy?
Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę?
Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?
Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie – jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!
Znajdziesz tu przepisy na:
pożywne śniadania i szybkie desery, tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji, proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników, lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej! To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!
Nie tylko dla wegan!
Autor | Krupska Natalia |
---|---|
Wydawnictwo | Pascal |
Rok wydania | 2019 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka ze skrzydełkami |
Liczba stron | 272 |
Numer ISBN | 9788381035149 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381035149 |
Wydanie | 1 |
cena_hurt_platon | 21.85 |
cena_hurt_brutto_platon | 22.94 |
rabat_platon | 48.9 |
Opinie klientów