Depresja Jedzenie, które leczy
W magazynie
Liczba stron
272
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Zwierciadło
Rok wydania
2023
Opis
Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem?
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych. Karolina i Maciej Szaciłło.
Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food (wszystkie pozycje wydane przez Wydawnictwo Zwierciadło).
Autor | Szaciłło Karolina, Szaciłło Maciej |
---|---|
Wydawnictwo | Zwierciadło |
Rok wydania | 2023 |
Język wydania | polski |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 272 |
Numer ISBN | 9788381320443 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381320443 |
Wydanie | 1 |
platon_index | 30638338 |
platon_status | JEST |
width | 193 |
rodzaj_platon | Książki |
depth | 23.000000 |
cena_hurt_platon | 23.9 |
cena_hurt_brutto_platon | 25.1 |
rabat_platon | 49.7 |
author_platon | KAROLINA SZACIŁŁO |
Opinie klientów