Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

W magazynie
119,00 zł Special Price 80,33 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 73,19 zł
Wysyłka w 24 h
Dostawa i płatność »

Darmowa dostawa od 250 zł.

Wysyłamy w ciągu 24 godzin w dni robocze.

Do czasu oczekiwania na paczkę należy doliczyć czas dostawy przez przewoźnika, który w większości przypadków wynosi 1 dzień roboczy.

Dostarczamy wyłącznie na terenie Polski.

Dostępne formy płatności: przedpłata online (Przelewy24, Blik)

 

Dostawa

Płatność online

do 250 zł

od 250 zł


Paczkomat InPost

Przelewy24, Blik

14,99 zł

0 zł


Kurier DPD

Przelewy24, Blik

15,99 zł

0 zł


Liczba stron
320
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Jedność
Rok wydania
2024
Opis
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka. Odbiorcy: – osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo – wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych – a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: – zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu – wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami – dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami – zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa

Więcej informacji
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo Jedność
Rok wydania 2024
Język wydania polski
Oprawa twarda
Liczba stron 320
Wymiary produktu [mm] 23.5x29.0cm
Numer ISBN 9788381447928
Kod paskowy (EAN) 9788381447928
Redakcja Constantini Delphine
Podtytuł Le Cordon Bleu
Tłumaczenie Magdalena Banach
Podmiot odpowiedzialny za bezpieczeństwo produktu Wydawnictwo Jedność, Jana Pawła II 4, 25-025, Kielce, [email protected] 413495050
Opinie klientów

Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

0

0 opinii

Informacje o opinach

Dodaj pierwszą recenzję tego produktu

Napisz co myślisz o kupionym produkcie. Swoją opinią pomożesz innym w podjęciu dobrej decyzji.
Szkoła piekarnictwa 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze