Bez glutenu pszenicy i nabiału
W magazynie
Liczba stron
224
Język wydania
polski
Wydawnictwo
RM
Rok wydania
2024
Opis
100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!
Autor | Savill Antoinette |
---|---|
Wydawnictwo | RM |
Rok wydania | 2024 |
Język wydania | polski |
Oprawa | Miękka |
Liczba stron | 224 |
Numer ISBN | 9788381515443 |
Kod paskowy (EAN) | 9788381515443 |
Wydanie | 3 |
Podtytuł | Kuchnia domowa |
Tłumaczenie | Skawran Katarzyna |
cena_hurt_platon | 19.54 |
cena_hurt_brutto_platon | 20.51 |
rabat_platon | 48.7 |
Opinie klientów