Wędliny wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
W magazynie
Liczba stron
136
Język wydania
polski
Wydawnictwo
Multico
Rok wydania
2023
Opis
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
• Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
• Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
• Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
• 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Autor | Franz Siegfried Wagner |
---|---|
Wydawnictwo | Multico |
Rok wydania | 2023 |
Język wydania | polski |
Oprawa | twarda |
Liczba stron | 136 |
Numer ISBN | 9788370737665 |
Kod paskowy (EAN) | 9788370737665 |
Wydanie | 3 |
Tłumaczenie | Floriańczyk Barbara |
width | 155 |
depth | 14.000000 |
Opinie klientów